måndag 22 juli 2013

Nu händer det!

klicka på bilden!
 
 
 
 

Nu flyttar jag!
 
 
kram kram Malin


1 kommentar:

rolex kopia sa...

År fake Patek Philippe 2020 tar den schweiziska tourbillon formen av tiderna. Denna era definieras av en intensiv strävan efter effektivitet, fake Panerai så, i tourbillon termer, betyder det att få autentisk schweizisk kvalitet till ett en gång omöjligt tillgängligt fake Tag Heuer pris. Teamet som tog upp utmaningen var Biel-baserade HORAGE, som nyligen firade 10-årsjubileum som en urmakare.
HORAGE fake Audemars Piguet avsåg inte att producera ett billigt tourbillon för att tappa marknadsvärdet på fina Swiss Made tourbillon-baserade fake IWC timepieces. I själva verket har HORAGE fastställt en strikt gräns för antalet Tourbillon 1-tidstycken det någonsin kommer att producera. Endast fake rolex Tourbillon 1 timbeställningsorder som samlats in under förbeställningen kommer någonsin att lämna fabriken, och ingenting kommer att finnas i lager. HORAGE avsåg att producera Tourbillon 1 för att göra en poäng: att fake Rolex
en fingjord, prisvärd och exakt tourbillon skulle kunna göras i Schweiz, landet med $ 100 rolex replica 000-plus-tourbillons.