onsdag 8 augusti 2012

Finna balans


Okej, igår var vi i Ullared. Jag tänkte väl i min ibland trånga lilla bubbla; Nu har nog många börjat jobba så en tisdags eftermiddag är det nog inte så mycket folk på Gekås. Oj, så fel jag hade. Det var människor överallt och inte nog med det, dom har möblerat om och vi sprang runt och letade efter var enda liten grej. Så jättemycket snyggt till barnen blev det väl kanske inte, men trots det blev vagnen full ;) Så en himla massa timmar senare kom vi hem och jag bara dök ner i soffan och blev liggande ;)

Bilden är hämtad från pinterest


Så i eftermiddag ska jag återställa balansen. Jag ska ta hand om mig själv lite *ler* och medan jag sitter där med fötterna i blombad ska jag besöka alla er. Mmm, ser fram emot att komma hem från jobbet redan.

Önskar er alla fina läsare en härlig onsdag och tack alla ni för era söta kommentarer.


6 kommentarer:

Mrs Stenlund sa...

Bra jobbat på Ullared, kan förstå att du är slut nu. Härlig bild på fotbadet...

Life's Silverlining and I sa...

Förstår precis!:) dessa besök kan vara väldigt utmattande! Hoppas vi får se vad fint du hittade sen:) kram Nilla

creando sa...

Ha! Anade det faktiskt.... Fredagskväll är tipset. :)

Kramar

Pia Gustafsson sa...

Ullared har jag aldrig besökt och kommer nog inte att göra det heller. Härligt med ett fotbad. Att pyssla om sig själv är bra. Jag är inte fskl. utan bsk men det är ju inte så stor skillnad...eller?. Jag var inte på bloggevent i Malmö. Ha en fortsatt bra dag..Kraaam Pia

Kavallinskan sa...

Ja fy så trött man kan bli av att shoppa...även fast det är så himla kul! :)
Ser skönt ut med ett fotbad!

Kram kram

Edith och Jag sa...

Hoppas att du verkligen tagit hand om dig och hämtat kraft igen efter shoppingturen. Shoppa är kul men att trängas med för mycket folk samtidigt är inte lika roligt. Hoppas vi får se några av dina fynd.
Kram Maria