onsdag 27 mars 2013

KlimakterieKatt?



Jaha, så måste jag nog ändå gå ifrån det gula temat lite. Något har hänt min katt. Min väldigt vackra donna har varit för fin för att bli klappad. Helst vill hon bara bli serverad ägg, få dörren öppnad när hon vill, ligga inne hela vintern och kanske om jag är snäll får jag servera lite räkor ibland *haha* När hon ändå förstår att vi människor inte riktigt accepterar hennes villkor så kan hon tänka sig att sitta en bit ifrån oss och bara vara snygg. Då spinner hon... "mmmm, nu har vi väl mysigt?!"




 
 
Men så för en månad sedan hände det något. Varje morgon när hon hör att jag vaknat kommer hon i full galopp genom huset för att följa med in i badrummet. Då vill hon gossa gossa gossa. Så fort jag kommer hem från jobbet kommer hon och skulle jag mot förmodan prata med min kära sambo innan jag hejat på henne så sätter hon sig framför mig och jamar sitt mest lidelsefulla jam hon bara kan. Hon följer mig vart jag än gå... hon en hund. Ligger nära när jag sitter vid datorn... eller till och med i knät ibland. Detta har aldrig hänt tidigare!!! :)
 
Vad har hänt???  Kan min lilla tjurtant kommit i klimakteriet???  Hon är ju trots allt 9år snart. Jaja, jag tänker att jag får väl njuta så länge det varar *ler*
 
 
 
hoppas ni haft en fin dag och tagit tillvara på solen.
 
kram kram Malin

 


7 kommentarer:

Åse sa...

Då gäller det att passa på och gosa när tillfälle ges !

Annlin:s sa...

Vilken härlig och söt katt!
De kan allt ändra sig för det har våra katt också gjort. Han ville absolut inte sitta i knä och i alla fall inte mitt, men nu hoppar han gärna upp och gosar ;)
Vi får som sagt se hur länge det varar ;)
Kram
Anneli

Frida sa...

Vilken fin kisse!! Vår katt förvandlades också på äldre dagar! Nu lever hon däruppe i det blå sedan ett par veckor :-/

Flower of Fame sa...

Ja de små liven är roliga. Min lilla hund har mest goshumör hela tiden. Ha det bra kram Pernilla

Marie sa...

Så härligt att hon är sådan då, sött =D, fin bild på henne

Tack för grattishälsningen inne hos mig
kramar

creando sa...

Jag vet! Det är Myggan som har hänt! Hon blev rädd när det nakna spöket flyttade in och tog plats. Så nu fjäskar hon järnet så att ni inte ska ta in det nakna skrället igen :)

Kramar

majamyra | tired parents and happy kids lives here sa...

Men å, hur söt och gosig får man bli :) Superfin bild.
Vi har ju två cats, den ena är det full rulle på (yngsta), och senioren på 8 år är en riktig gringubbe. Det ska morras och fräsas mot yngsta. Men han kan om han vill, på hans villkor,..då blir det gos. Eller kaaaanske lite bus med yngsta.