onsdag 6 mars 2013

Välkommen

 
 
Min lilla tös har varit med farmor och farfar på semester. Idag kommer hon hem :)
Mycket kramar och pussar kommer det att bli... många dagar att ta igen *haha*
 
Alla åldrar på barn är härliga, men just nu njuter jag till fullo. Mina så troll är inte små längre,  snart 10 och 12½... hur gick det till? Betyder det att jag ...Ööö? Nä? *ler* Jo, det betyder att jag snart är vuxen på riktigt *haha* Snart kan jag inte gömma mig bakom mina 30+ längre ... vad skall jag då skylla på när barnsligheten slår till i kroppen? *ler* Att ha barn är ju för det mesta väligt roligt och just nu... just nu njuter jag som mest! Alla åldrar har sin charm... japp! Mina barn har varit väldigt charmiga i perioder *haha* typ treårstråts, sexårskris...men just nu är det bara roligt! Och runt hörnet väntar en tonårsperiod! Tänk, de är snart stora? Hur fixar jag det? Hur blir det att inte vara någons centrum längre? Tomt...  kanske. Kanske växer jag tillsammans med barnen in i en ny mammaroll. Lite läskig tanke så här i förväg, men det är väl bara att gilla läget *ler*
 
 
Canon 550d, Tamron 90mm, iso 200, 1/40, f2,8

Canon 550d, Tamron 90mm, iso 200, 1/200, f2,8,

 
 
Funderar ni också på er roll som förälder förändras med åren?
 
 Ha en fortsatt fin onsdag.

kram kram Malin
 
 


10 kommentarer:

Annlin:s sa...

Visst förändras det. Jag har en son på 17 år och en dotter på 8 år. Småbarnsperioden är över för min del och det känns faktiskt skönt. Det kändes i mamma hjärtat när sonen flyttade till Örebro i höstas och det blev välidgt tomt, men jag hade ju dottern kvar och sonen kommer hem på helgerna. Men hur blir det när dotttern flyttar? Ja det vill jag inte ens tänka på. Det är på barnen man ser att man blir äldre, vilket man helst inte vill ;)
Kram
Anneli

Lene sa...

Mina tjejer är 22 och 20 om någon månad och även om uppväxandet innebär sina små eller stora problem så är alla perioder i deras liv helt underbara! Jag njuter av att finnas där för dom, älskar när min stora dotter och jag har våra tjejstunder. Hon har flyttat hemifrån så jag ser henne inte varje dag. Det är så mysigt att sitta med min "lilla" dotter och bara prata om allt över en kopp kaffe. Att man blir äldre märker man på barnen tydligast men det stör inte mig det minsta. Alla mina perioder i livet är underbara de med!!

Kramar
Lene

Malin - Stjärnflocka sa...

Mycket!!! Ibland är det tufft att vara förälder, ibland bara underbart...
Ljuvliga bilder!
Kram Malin

Villa Ell sa...

Vi har 8 år mellan barnen! Äldsta som blir 9 i år är väl inne i en för-tonårings värld! Men jag gillar denna åldern! Ibland känns han stor och ibland är han den där lille killen också.. Ja minstingen fyller ju ett, han dreglar mest och leker med fjärrkontrollen! Det känns lite som vi tar ett barn i taget... Trodde jag glömt rollen som småbarnsförälder men den satt kvar i ryggmärgen *ler
Ja dom växer så det knakar men viktigast av allt tror jag är att bygga en bra kontakt/relation, tror man kommer långt på det...
Kram Sandra

Lussan sa...

Våra barn är 13 och 18 är (studerar och bor kvar hemma) och vi funkar kanon bra ihop men jag börjar inse att snart, dvs nästa år är det dags får 18 åringen att flytta hemifrån och hur blir det då!? Tänk när ingen av dem bor kvar hemma...så tomt det skall bli då! Men blir säkert bra det oxå när man väl vänjer sig;)

Kram Lussan

Pia Gustafsson sa...

Oj ja vad det förändras. Jag har en som fyller 30 och en tonåring på 16 en som är 26 och eftersom jag jobbar med barn så ser jag och känner igen alla skeden i mammarollen, så jag funderar en hel del på det. Kraaam Pia

Jessica sa...

Oj vilka fina bilder =) Ja mitt intresse är ju mest att bilder hemma, i en studio så, inte så avancerat kanske men ändå så det blir bra. =)

Ja men en svart rullgardin hade jag inte tänkt på... ska jag kolla upp.
Såg att man kunde skaffa headlights från rusta/jula typ men det kan bli rätt varmt. hehe.

=) Tack för iden =)

Marie sa...

Så fina bilder & förstår då att du saknat henne, kan tro det blir puss & kramkalas =D
kramar

Edith och jag sa...

Ja jag funderar mycket på hur föräldrarollen förändras och jag kan ibland förundras över att det hela tiden är lika roligt att vara mamma även om det är på ett helt annat sätt när man har stora barn.
Måste vara underbart att ha dottern hemma igen :)
Kram Maria

creando sa...

Härliga tös! Och fantastiska bilder!

Ja, visst förändras rollen en hel del. Jag och 17-åringen har ju en helt annan relation än för 10 år sen. Som tur är blir det bara bättre :)