onsdag 17 april 2013

inspiration :)


Jag är lyckligt lottad som har många härliga kollegor på mitt arbete. En av dem kom fram till mig och berättade att hon sett stora grodor, massor av dem. Ville bara tipsa, för det är väl sånt jag gillar. Japp, det är sånt jag gillar!!! *ler* Men grodorna gjorde det inte! Jag och Wilma gick såklart stigen mot sjön och mycket riktigt, många grodor var det... men ingen som ville bli fotad. Så i ett snabbt ögonblick lyckades jag ta den här :)
 
 
 
Så var det onsdag igen... lyxigt för imorgon är jag ledig *ler* Vad gör ni för att er onskad skall kännas lyxig?
 
kram kram Malin
 
 
 


12 kommentarer:

MammaElva sa...

Åh, grodor är så söta!
Idag ligger vi tyvärr förkylda och sjuka hela bunten. Fast gubben var tuff och tog sig till jobbet i alla fall så vi andra är hemma och kurerar oss.

Ha en fin ledig dag! kram elin

Malin - Stjärnflocka sa...

Åh, grattis!!! Nu vill jag ju ge mig ut på grodjakt! :)
Jag gör min onsdag lyxig genom att skjuta på min arbetstid en timma. Jag jobbar med matematikutveckling på onsdager, vilket är lyxigt i sig ;)
Kram Malin

creando sa...

Jag kör sicksack till jobbet numera för att rädda grodorna från plattdöden.
Meeen....jag fördrar ändå modellen i föregående inlägg :)

fianathome sa...

Älskar grodor. vi har grodor i trädgården eftersom här är ett naturreservat och vi är så rädda om dom små fina. Ibland när dörren stått stätt öppen har en liten groda slunkit in..då får den bäras ut igen :)
Ha en skön dag
kram
Fia

Marie sa...

Men ohh så läckert, snyggt fångat. Så rart av kollegan att tipsa dig om den stigen då =D

Jag tycker grodor är lite läskiga, haha, men sådär på bild är de söta. Vi har en å här i närheten och då det är fuktigt i luften så brukar de vara överallt just där på det området, höll på trampa på flera st i somras

HönaPöna sa...

snygg bild... min onsdag är inte lyxig, jobbar delat pass. Men jag ska sjunka djupt ner i soffan ikväll, det får bli min lyx...!

Le petit jardin sa...

Liten sötnos du fångat..kom och tänka på grodan på kolonin, som med stort mod klättrade upp till vårt uterum, tittade in och sen hoppade ner igen...vi har ju grodhotell och grodspa i trädgården, så det hoppas omkring en hel del

kram kajsa

åse sa...

det snabba ögonblicket lyckades du fånga till fullo, härlig bild. Kram

Kavallinskan sa...

Men vilken tjusig groda :)
Kram viktoria

Edith och jag sa...

Vilken fin grodbild! Kan inte ha varit lätt att fånga på bild. Jag gillar verkligen grodor men har inte sett en enda ännu. Får kanske ge mig ut på jakt ;)
Kram Maria

Bara Sara sa...

Grodor!? Redan!? Det var som katten!

PIAZZAN sa...

åh har en massa grodor på landet ..och det är allt annat än lätt att fånga dem på bild....men du lyckades !...Grattis!! :)
Kram
pernilla