torsdag 11 april 2013

Nytto-Plätt

 
God morgon! Ibland blir det så konstigt. Jag vaknar långt innan klockan ringer, hjärnan går på högvarv, men ögonen vill vila :) Så var det idag och det slutar alltid med att jag måste upp upp upp! Så jag passar väl på att ge min familj en lyxfrukost *ler* Det blir nytto-plätt.
 


Jag hittade receptet en gång för ett par år sedan när min mage totalt rasade samman. Den vill inte har gluten mer, men jag är inte glutenallergisk... vill bara inte ha för mycket av det. Så då passar den här plätten bra som "macka" eller som mellanmålsplätt :)
 
1 port
1 ägg
2 msk havrekli
2 msk keso
lite salt
 
Blanda. Sätt på stekpannan och under tiden den blir varm har blandningen dragit till sig lite. Lite rapsolja och sen steker du den som en plätt :)  Min kära sambo som älskar pannkakor tycker väl att de är helt okej, men jag och barnen älskar dem!  Hoppas det kan vara något som passar er också.
 
Önskar er en fin torsdag.
 
kram kram Malin
 
 
 
 


5 kommentarer:

Kia sa...

Tack för dina tips!
Jag har lyckats vänta på min present, har väl glömt av den lite då annat varit i fokus. Men igår sa jag till sambon att jag nog har hittat ett objektiv. :) Måste bara plugga på kameran lite också! Lämpligt nog hitta jag kameraboken igår kväll när jag leta efter annat.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

HönaPöna sa...

Hmm... kanske nåt att prova då jag försöker hålla mej ifrån mjöl & sånt!
Tack för tipset, önskar dej en härlig dag!

Queen of Kammebornia sa...

Vad fint när man kan göra så! Och så gott det låter! Kram!

Le petit jardin sa...

Vilken snygg & häftig header du har...gillas skarpt!!

Sådär kan jag också känna när jag vaknar, kroppen vill men ögonen hänger inte riktigt med...men detr där med lyxfrukost på en torsdag, vad mysigt och gott

kram kajsa

Erika sa...

Fina bilder du tar!