söndag 19 maj 2013

I did it!

 
 Det var så roligt att fota konfirmanderna igår, de var så duktiga! Jag hoppas resten av deras dag blev superfin, trots regn och åska som kom under eftermiddagen. Själv är jag sååå lycklig som fick det bästa av väder för min fotografering :) och jag är sååå glad över att allt gick vägen, trots lite nerver och en ny kamera *haha*
 
 
 Min son var den bästa assistenten igår. Utan honom hade inget blivit så bra. Och lite armträning fick han nog allt när han stod där med reflexskärmen och en kraftig vind som rycker tag i den som ett segel *ler* Men han gjorde ett jättebra jobb!
 
 
 Reka platser var ju tvunget när vi kom. Gruppbilden blev såklart på trappan utanför och de enskilda porträtten i skuggan av ett träd.
 
 

 
I väntan på att kunna ta gruppbilden tog jag och Hampus en promenad. Lava... det är bra snyggt! Älskar den gamla känslan som det skapar. Nu blir det en morgonpromenad och sen skall alla bilderna göras klara för utskick.
 
Ha en fin dag!
 
kram kram Malin
 

 
 
 
 
 


6 kommentarer:

creando sa...

Klart det gick fint! :)

Tina sa...

Vilket teamwork, gullig kille!

kramen

Eva Lundberg sa...

Såg att att bli finfina bilder - vad kul!

Home2tiny sa...

Klart att du fixade det o med den bästa o gulligaste assistensten. Kan bara ana vilka fina bilder det blev. Kramisar Tina

åse sa...

Härligt att ha en sådan fin assistent, det du visar här är ju ljuvligt så övriga bilder är med all säkerhet super fina

Kram

Sonia sa...

Vad kul att det gick bra Malin! :) Hoppas allt är bra med dig och familjen! Kram